Om Weiner Communications

Med utgångspunkt att utveckla, driva positiv förändring och att tänka nytt hjälper Weiner Communications dig att nå mål och att stärka ditt och organisationens förtroende.

Resultat som gör skillnad

Weiner Communications verksamhet präglas av målformulering, aktiviteter och handling. Genom att handla på ett nytt sätt har du möjlighet att både nå dina mål och uppleva ett resultat som gör skillnad.

Weiner Communications grundades 2012 och erbjuder kommunikationsrådgivning och coaching som gör skillnad. Camilla Weiner, CEO och ägare, har tjugo års erfarenhet av att leda, driva och genomföra förändrings- och utvecklingsarbete i stora internationella och noterade koncerner. Weiner har också bred ledarerfarenhet från olika branscher inom både B2B och B2C med olika företagskulturer.

”Jag har ett genuint intresse för människor och förändring. Under mina tjugo år som ledare har jag utvecklat ett coachande ledarskap och haft förmånen att coacha ett flertal medarbetare och kollegor , säger Camilla Weiner, CEO och ägare Weiner Communications”.

Weiners idrottsbakgrund, med framgångar inom både friidrott och fotboll i tonåren, har utvecklat hennes förmåga att driva förändring och att tänka nytt i syfte att nå mål och bygga förtroende.

”När strategier och mål är tydliga och människor är motiverade att göra sitt allra bästa finns det nästan ingenting som kan stoppa utveckling och framgång”.

Bakgrund

Camilla Weiner är utbildad civilekonom, certifierad coach enligt International Coach Federation och även mentor i Novare Accelerate.

Camilla Weiners CV (pdf)

Kontakt

Om du är intresserad av kommunikationsrådgivning eller coaching är du varmt välkommen att kontakta Weiner Communications: camilla@weinercommunications.se

Comments are closed.